Rugăciune de zi și de noapte

Cred în Dumnezeu şi în ordinea firească şi neîntâmplătoare a tot ce există!

Cred în dreptate, adevăr, în sfinţenia şi frumuseţea vieţii!

Cred că atât binele cât şi răul se întorc într-o zi acolo de unde au plecat!

Cred în dragostea adevărată, în suferinţele şi patimile ei ca fiind singurul mod de izbăvire!

Cred şi simt  îngrijirile Cerului ce ne veghează, cred că Cineva Acolo primeşte și primenește necontenit lacrimile, suferinţa şi tot ce ne întristează sufletul, transformându-le în zâmbetul ce definește viața cea adevărată!

Cred în naşterea lui Iisus și în existența lui pentru noi ca fiind modelul suprem după care să ne călăuzim paşii, gândurile, sufletul!

Cred că rostul vieţii noastre este legat de rostuirea ei întru credinţa celorlalte rosturi ce sfințesc Cerul și Pământul!

Cred că toate rugăciunile ajung în Cer şi se întorc după cum sufletul, curăţenia gândirii şi faptele noastre sunt!

Cred că oamenii au nevoie de oameni, că purtările şi faptele unora faţă de ceilalţi pot genera zâmbet, stare de bine ori lacrimă, suferinţă!

Cred în importanţa iubirii, a dragostei, a dorinţei de bine din sinceritatea gândurilor pe care, mai ales acum, oamenii, și le trimit, că acestea alături de Soare (Lumină), Apă, Pământ, Aer, Anotimpuri, definesc frumuseţea fiecărei zile, adică esența de a fi!

Doresc  să aveţi linişte în suflet, sănătate, să simţiţi mângâierea acestor zile botezate de lumina Învierii din albul veşniciei!

Doresc să aveţi parte de respect, dragoste, înţelegere şi de cât mai mult adevăr!

Să iertăm greşiţilor noştri şi să ne rugăm și pentru ei!

În credinţa de a se întîmpla toate astea, pot zâmbi și mă pot bucura de ceea ce Dumnezeu a așezat cu dragoste în jurul meu și cu mândria de a avea dreptul la viață, spun cu mândrie și satisfacție, acum și mereu:

Hristos a Înviat!

 

 

 

Trimiteți mai departe

Comentați la acest articol